Maria & Franz


Welkom bij Maria & Franz – Uw merk voor heerlijke vegetarische producten en duurzame innovaties. We zetten ons met passie in voor het revitaliseren van het statiegeldsysteem in België om het milieu te beschermen en een duurzame levensstijl te bevorderen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment smakelijke en uitgebalanceerde vegetarische gerechten, bereid met hoogwaardige, biologische en lokaal geteelde ingrediënten.

 Onze herbruikbare verpakkingen zijn ontworpen om te worden teruggegeven, wat helpt om plastic afval te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Met elke aankoop ondersteunt u de revitalisering van het statiegeldsysteem in België en draagt u bij aan een duurzamere toekomst..

Bij Maria & Franz geloven we dat bewuste voedselkeuzes een positieve impact op onze planeet kunnen hebben. Onze producten zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. 

Door voor Maria & Franz te kiezen, geniet u niet alleen van heerlijke, milieuvriendelijke producten, maar wordt u ook onderdeel van een beweging die onze mooie planeet beschermt. Samen kunnen we het verschil maken – keuze na keuze.

Maria & Franz – voor een betere wereld, keuze na keuze.

Ontdek