Maria & Franz


Welkom bij Maria & Franz, een vegetarisch en zero waste merk met een missie om het statiegeldsysteem in België nieuw leven in te blazen. We zijn gepassioneerd door het behoud van het milieu en het promoten van duurzaam leven.

Bij Maria & Franz geloven we in de kracht van voedingskeuzes om een positieve impact te hebben op de planeet. Daarom hebben we een assortiment smakelijke, uitgebalanceerde vegetarische producten ontwikkeld, gemaakt van hoogwaardige, biologische en lokaal geteelde ingrediënten.

Maar daar houdt onze inzet niet op. We hebben ook het statiegeldsysteem opnieuw ontworpen om plastic afval te verminderen. Onze verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden hergebruikt en geretourneerd, waardoor onze ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind.

Door te kiezen voor Maria & Franz, kies je voor heerlijke, milieuvriendelijke producten. Je neemt ook deel aan een beweging voor een duurzamere toekomst en moedigt het statiegeldsysteem in België aan.

Sluit je aan bij ons streven naar een vegetarische levensstijl zonder afval en een toewijding aan onze prachtige planeet. Samen kunnen we het verschil maken. Maria & Franz, voor een betere wereld, één keuze per keer.


Ontdek