La vache qui regarde passer les trains

La vache qui regarde passer les trains is onze biologische merk gecreëerd om de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke producten te voldoen. Ontwikkelen voortdurend nieuwe recepten om ons assortiment uit te breiden en nieuwe smaken te bieden, hebben we gecreëerd veganistische producten voor mensen met een specifiek dieet.

Website Facebook Bekijk fotos

FILOU

Filou is onze lokale merk. De toppers van ons assortiment zijn onder deze merk beschikbaar : kippenragout, mosterd, mayonaise, curry ketchup.

Website Facebook Bekijk fotos

YVALLI

Het assortiment van het merk Yvalli bestaat uit kant-en-klar maaltijden bestemd voor groothandels gespecialiseerd in vleesproducten.

Bekijk fotos

LA DELICIEUSE

La Délicieuse is onze merk voor de delicatessenwinkel. Het jaar 2016 is een belangrijk keerpunt voor dit merk : nieuw logo, nieuwe verpakking. Dankzij een high-end positionering zijn we gericht op klanten die op zoek zijn naar bijzondere producten. La Delicieuse woord gekenmerkt door zijn ambachtelijke productie en verpakkingen.

Website Facebook Bekijk fotos

JEFKE

Alle producten Jefke zijn ontwikkeld in samenwerking met de wil om een echte culinaire genot. Ontdek recepten trouw aan die van oma, bereid met superieure kwaliteit ingrediënten en gepresenteerd in exclusieve verpakkingen.

Website Facebook Bekijk fotos